Sunn ostekake

Ostekake.jpeg

Ingredienser

Bunn:

Friske bringebær (kan sløyfes)

4 dl Granola/musliblanding

Ostekrem:

200 g kremost

1ts vaniljesukker

50 g smør

6 dl melis

Gele:

6 dl vann

3 dl ZERoh! villbringebær

10 plater gelatin

Fremgangsmåte bunn:

Mos friske bringebær inn i granolablandingen og fordel i 8 glass eller dessertskåler. Sett så glassene på skrå, bruk gjerne et bakebrett til muffins så de står støtt.

 

Fremgangsmåte ostekrem:

Rør sammen kremost, vaniljesukker og romtemperert smør. Tilsett melisen litt etter litt til du får en passe fast topping. Hell i ostekremen og la stivne noen timer.

 

Fremgangsmåte gele:

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5-10 minutter. Klem vannet av gelatinplatene. Varm opp 1 dl vann, og rør ut gelatinplatene til de er helt oppløst. Tilsett resten av vannet og ZERoh!. Avkjøl til romtemperatur. Rett opp glassene med ostekrem og granola, og hell ZERoh!-blandingen over. Sett tilbake i kjøleskapet til geleen har stivnet. Pynt evt. med friske bær.

 
Gasta Design